Producator ladite lemn – Despre noi

Societatea Orizont SRL a fost infiintata in anul 1991, devenind un producator ladite din lemn in numai cativa ani de la infiintare. Ca si materie prima, folosim in exclusivitate lemnul de plop, pentru ca se gaseste in cantitati suficiente in proximitatea fabricii.
De-a lungul timpului, am investit in numeroase utilaje pentru a putea manipula cu usurinta lemnul si pentru a crea diferite produse care prezinta interes pe piata, cum ar fi : cherestea, elemente de paleti, furnir tehnic transversal si longitudinal, elemente de ladita, funduri de ladita, ladite pentru fructe si legume.
O mare parte din produsele noastre se duc catre piata externa. Am creat relatii stranse cu firme din Spania, Italia, Belgia, Ungaria, Moldova, Bulgaria, Grecia, Turcia.
In prezent, dupa mai bine de doua decenii de experienta, firma noastra decide sa isi concentreze toate eforturile in a deveni un producator ladite lemn. Detinem o linie automata de fabricat ladite, marca Coralli, din Italia, cu o productivitate de 1500 lazi / ora. In varf de sezon putem lucra pe doua schimburi si producem 20 000 de lazi pe zi.

producator ladite lemn