Ambalaje din lemn pentru fructe si legume

Firma noastra va propune diferite solutii de ambalaje din lemn pentru fructe si legume. De la laditele standard de 300 x 400 sau de 300 x 500 pana la ambalaje din lemn special concepute pentru Ambalaje din lemn pentru fructe si legumeaplicatia dumneavoastra. Fiecare element al ambalajului se poate face conform cerintelor dvs si deci produsul finit sa fie in totalitate personalizat. Mentionam ca orice abatere de la dimensiunile standard atrage diferente de pret si aceste modificari sunt aprobate doar daca comanda dvs este suficient de mare sa justifice schimbarile.

La fabrica noastra, nu doar asamblam lazi, ci producem toate elementele care intra in componenta ambalajului din lemn pentru fructe si legume. Materia prima este busteanul, iar produsul finit este ladita din lemn.

Suntem foarte flexibili cu clientul si asiguram si incarcari si in afara programului. Marfa se livreaza fie vrac, fie paletizata.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste ambalaje din lemn pentru fructe si legume, acesati pagina produse sau contactati-ne pentru mai multe detalii.

ambalaje lemn